Електрични лифтови

Откријте ја нашата гама на MRL погони

Откријте ја нашата гама на MRL погони

Дизајнот, производството и ригорозното тестирање овозможуваат нашите електрични лифтови да работат мирно, тивко и економично за време на целиот оперативен циклус

НАЈЕФИКАСНИ ПОГОНИ

Најнови технологии - поголем комфор

Нашите системи овозможуваат оптимална контрола на движењето на лифтот и вратите, што придонесува за продолжување на циклусот на користење на компонентите и заштеда на енергија.

НЕНАДМИНАТА КОНТРОЛА

Најмодерна контрола

Системите за контрола нудат поголема флексибилност во однос на бројот на пристапи, број на станици и групирање на повеќе лифтови во една целина.

ВРВНА ПРЕЦИЗНОСТ

Највисок квалитет на секој спрат.

Благодарение на безконтактните снезори, нашите лифтови сопираат со милиметарска прецизност на соодветнит спрат. Ова овозмжува безгрижен влез и напуштање на кабината од страна на патниците.

Погледнете го нашиот избор на кабини и врати

ALGOL
CANCER
CANOPUS
CAPELLA
CAPRİCORN
CASTOR
GEMİNİ
HYADEN
LEO
LİBRA
MENKAR
MİRA
MİRACH
POLLUX
PROCYON
RİGEL
SERETON
SPİCA
TAURUS
VİRGO
ZODIAC
ARCTURUS
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 
TWO PANEL AUTOMATIC
3 PANEL AUTOMATIC
4 PANEL AUTOMATIC
TWO PANEL GLASS
TWO PANEL CENTERED
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 

Лифтови со машинска просторија

Брзини до 2.5s/m.

Капацитет до 10,000kg.

Откријте повеќе за нашите најдобри патнички и товарни електрични лифтови

- Усогласеност со EN 81-20/50 стандардот

- 3-годишен фабрички гарантен период

* PL 1000 серијата на лифтови се наменети за патнички и карго изведби. Тие вклучуваат машинска просторија, а патничките лифтови имаат максимален капацитет од 2,500kg, што е еквивалент на 33 лица.

Лифтови без машинска просторија

Минимална висина на јама од само 500mm.

Минимална висина на последен спрат од 2,800mm.

Лифтови без машинска просторија наменети за стамбени згради и деловни објекти

- Површина на кабината до 5m2

- Ширина на вратите до 1,400mm

* Постојат неколку типови на погонски системи за лифтови без машинска просторија соодветни за превоз на патници и карго. Еден од нив е безбрзинскиот тип, кој е осовено апликабилен за објекти со исклучително тесни окна.

Најнова генерација на електрични лифтови

Доколку нашите стандардни димензии на модели не се вклопуваат во вашиот проект, со задоволство ќе ви понудиме специјално решение. Нашата гама вклучува специјални димензии по мерка кои се апликабилни за сите примени, од карго изведбите па сѐ до панорамските лифтови со специфични форми.

1:1 СИСТЕМ
Капацитет
# на лица
Брзина
Макс. кабина
Ширина на врати
Отворање на врати
Мин. јама
Мин. (headroom)
Окно
Slide
320 kg
4 лица
до 2.5m/s
0.90 m2
700mm
C/T
600mm
3,400mm
1,600x1,450mm
Slide
320 kg
4 лица
до 2.5m/s
0.90 m2
700mm
C/T
600mm
3,400mm
1,400x1,650mm
Slide
450 kg
6 лица
до 2.5m/s
1.30 m2
800mm
C/T
600mm
3,400mm
1,750x1,700mm
Slide
450 kg
6 лица
до 2.5m/s
1.30 m2
800mm
C/T
600mm
3,400mm
1,550x1,900mm
Slide
630 kg
8 лица
до 2.5m/s
1.66 m2
800mm
C/T
600mm
3,400mm
1,900x1,900mm
Slide
630 kg
лица
до 2.5m/s
1.66 m2
800mm
C/T
600mm
3,400mm
1,600x2,050mm
Slide
800 kg
10 лица
до 2.5m/s
2.00 m2
900mm
C/T
600mm
3,400mm
2,150x1,900mm
Slide
800 kg
10 лица
до 2.5m/s
2.00 m2
900mm
C/T
600mm
3,400mm
1,900x2,050mm
Slide
1,000 kg
13 лица
до 2.5m/s
2.40 m2
900mm
C/T
1,000mm
3,400mm
1,950x2,600mm
Slide
1,000 kg
13 лица
до 2.5m/s
2.40 m2
900mm
C/T
1,000mm
3,400mm
2,600x1,950mm
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
2:1 СИСТЕМ
Капацитет
# на лица
Брзина
Кабина
Ширина на врати
Отворање на врати
Мин. јама
Мин. (headroom)
Димензија на окно
Slide
1,275 kg
17 лица
до 1.0m/s
2.95 m2
1,100mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,150x2,800mm
Slide
1,275 kg
17 лица
до 1.0m/s
2.95 m2
1,100mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,500x2,050mm
Slide
1,600 kg
21 лица
до 1.0m/s
3.56 m2
1,300mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,350x2,900mm
Slide
1,600 kg
21 лица
до 1.0m/s
3.56 m2
1,300mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,600x2,250mm
Slide
2,000 kg
26 лица
до 1.0m/s
4.20 m2
1,300mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,400x3,100mm
Slide
2.000 kg
26 лица
до 1.0m/s
4.20 m2
1,300mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,900x2,500mm
Slide
2,500 kg
33 лица
до 0.50m/s
5.00 m2
1,400mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,750x3,200mm
Slide
2,500 kg
33 лица
до 0.5m/s
5.00 m2
1,400mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,900x2,800mm
Slide
1,000 kg
13 лица
до 1.0m/s
2.40 m2
900mm
C/T
1000mm
3,700mm
1,950x2,600mm
Slide
1,000 kg
13 лица
до 1.0m/s
2.40 m2
900mm
C/T
1,000mm
3,700mm
1,950x2,600mm
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
4:1 ROPING TRACTION
Rated load
# of persons
Rated speed
Max cabin area
Door width
Door opening
Min shaft pit
Min overhead
Clear shaft
Slide
1,000 kg
13 persons
up to 1.0m/s
2.40 m2
900mm
C/T