Нашите нови погони без трансмисија

Исклучителна флексибилност во однос на кабината, вратите и димензиите на окното, надополнета со одлично доживување при возењето.

Конфигурирајте го вашиот лифт онлајн

Конфигурирајте го вашиот лифт онлајн

Зошто да соработувате со Прима Лифт?

ВИСОКИ СТАНДАРДИ

Experience and expertise

Над 12 години искуство во секторот. Стотици монтирани лифтови и задоволни клиенти. Секогаш чекор пред конкурентите.

НАШАТА ЗАЛОЖБА

Поддршка и партнерство

Заеднички успех: Ние сме постојано на Ваша страна - од моментот на носење на одлуки, преку дизајнот, монтажата и предавањето на лифтовите во употреба. 

НАЈДОБРО ЗА СИТЕ

Иновативност и флексибилност

Иновативниот пристап во комбинација со докажана традиционална технологија - ние ги имаме вистинските решенија и соодветната услуга.

АПЛИКАБИЛНИ ПОГОНИ

Електрични лифтови кои се најдобри во својата класа

Нашите електрични лифтови ги користат предностите на MRL системите и нивната компактна форма за оптимизација на просторот во окното, намалување на трошоците и овозможување на повеќе простор за станарите.

УНИКАТНА ТЕХНОЛОГИЈА

Мирни, тивки и економични хидраулични лифтови

Флексибилно решение кое ги спојува формата и функцијата. Сеопфатни лифтови апликабилни во различни типови на објекти, со исклучителна флексибилност во однос на димензиите на кабината, вратите и окното.

ПАРТНЕР НА ВАША СТРАНА

Добијте поголема вредност од секој квадратен метар

Нашите лифтови користат водечката технологија, која овозможува подобро искористување на просторот и секој квадратен метар.

ПЛАНИРАЊЕ И ДИЗАЈН

Реализирајте ја важата дизајнерска визија

Нашите опции во однос на дизајнот се адаптираат на потребите на објектот и овозможуваат креирање на амбиент соодветен на намената на објектот.

Дали имате некое прашање? Ние сме тука за вас.

Јавете ни се на +389 72 249 334, контактирајте нѐ на: primalift.sk@gmail.com или посетете нѐ во нашите канцеларии, на: Бул. АСНОМ 36 5A

Web development Absolute Zero >