Реализирајте ја важата дизајнерска визија

КРЕИРАЈТЕ НЕСЕКОЈДНЕВНО КОРИСНИЧКО ДОЖИВУВАЊЕ

Конфигурирајте кабина која е лесна за одржување и употреба благодарение на нашите иновативни материјали

НОВА ТЕХНОЛОГИЈА

Функнционални и трајни материјали

Нашите иновативни материјали вклучуваат квалитетни површини и ламинати на кои се отпорни на гребаници и ѕидови со од материали на кои не се познаваат дамки.

АСОРТИМАН НА СВЕТЛА

Ефективни светлосни решенија

Креирајте го вашиот замислен амбиент со ефективните светлосни решенија. Нашата гама вклучува дифузно, директно и индиректно осветлување, кое може да се комбинира за да се добие одличен визуелен ефект.

КОНТРОЛА ВО ВАШИ РАЦЕ

Модерни и интуитивни контролни панели

Модерните и елегантни контролни панели кои се соодветни за различен тип на објекти, корисниците на лифтовите секогаш ја имаат контролата.

Донесете мудри одлуки за вашиот следен проект

Погледнете ги деталните спецификации и технички информации за нашите производи и технологија.

Лифтови со машинска просторија

До 2.5 m/s

Лифтови без машинска просторија

До 2.5 m/s

Хидраулични лифтови

До 0.63 m/s

Потреба од машинска просторија:

Месечно одржување

3-годишна гаранција

Max. број на станици

25

25

6

Минимална висина на јама

600mm

500mm

300mm

Минимална висина над последниот спрат

3,400mm

2,800mm

2,800mm

Капацитет (kg)

10,000

5,000

10,000

Стандард: EN 81-20/50/70

Донесете мудри одлуки за вашиот следен проект

Погледнете ги деталните спецификации и технички информации за нашите производи и технологија.

Машинска просторија:

Лифтови со машинска просторија:

До 2.5 m/s

Лифтови без машинска просторија:

До 2.5 m/s

Хидраулични лифтови:

До 0.63 m/s

Месечно одржување:

3-годишна гаранција:

Максимален број на станици:

25

25

6

Минимална висина на јама:

600

500

300

Минимална висина на последен спрат:

3,400

2,800

2,800

Капацитет (kg):

10,000

5,000

10,000

Стандард: EN 81-20/50/70:

Ние можеме да придонесеме за побрз процес на градба и намалување на трошоците за изградаба на објектот

⦿

План и дизајн

Креирајте го идеалниот избор за вашиот проект. Испланирајте го лифтот за неколку минути користејќи ги нашите онлајн алатки.

⦿

Намалување на трошоците за изградба

Нашиот начин на работа овозможува зголемување на продуктивноста, што придонесува за завршување на изградбата пред планираниот рок.

⦿

Безгрижно предавање на лифтот во употреба

Нашиот посветен пристап Ви овозможува подобро планирање на фазата на предавање на лифтот во употреба, што овозможува лифтот да работи беспрекорно веднаш штом објектот стане функционален.

Планирајте ги вашите системи лесно и професионално, погледнете ги техничките параметри и обратете ни се директно во врска со проектирањето

ОНЛАЈН АЛАТКИ

Прима Лифт конфигуратор

Откријте кој тип на лифтови е најсоодветен за вашиот проект преку неколку лесни и брзи чекори.

ПЛАНИРАЈТЕ ОДНАПРЕД

Прима Лифт планер за лифтови

Погледнете ги сите технички податоци кои Ви се потребни за планирање, сѐ до најситниот детаљ, вклучувајќи ги и спецификациите за лифтовите во нашето портфолио.

Дали имате некое прашање? Ние сме тука за вас.

Јавете ни се на +389 72 249 334, контактирајте нѐ на: primalift.sk@gmail.com или посетете нѐ во нашите канцеларии, на: Бул. АСНОМ 36 5A

Web development Absolute Zero >