Хидраулични лифтови

Откријте ја нашата гама на хидраулични погони

Откријте ја нашата гама на хидраулични погони

Нашата гама на хидраулични лифтови

Огромна слобода при конфигурирање за архитектите

Трошокот за одржување на нашите хидраулични лифтови е значително понизок во споредба со оние на конкурентите.

Ненадмината флексибилност

Флексибилност во однос на локацијата на машинската просторија, хидрауличен погон кој е лесно достапен и има ниски трошоци за одржување.

Намален звук

Изворот на бучава може да се постави во машинската просторија, подалеку од окното, (на пример во подрумот).

Ниски трошоци

Идеални за објекти до 5 спратови, заштедата на трошоци при користењето на хидрауличните лифтови е практично недостижна.

Погледнете го нашиот избор на кабини и врати

ALGOL
CANCER
CANOPUS
CAPELLA
CAPRİCORN
CASTOR
GEMİNİ
HYADEN
LEO
LİBRA
MENKAR
MİRA
MİRACH
POLLUX
PROCYON
RİGEL
SERETON
SPİCA
TAURUS
VİRGO
ZODIAC
ARCTURUS
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 
TWO PANEL AUTOMATIC
3 PANEL AUTOMATIC
4 PANEL AUTOMATIC
TWO PANEL GLASS
TWO PANEL CENTERED
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 

Дефинирање на стандардите во трансфер на патницитево модерните станбени и деловни објекти

HYDRAULIC DRIVE
HYDRAULIC DRIVE
ХИДРАУЛИЧЕН ПОГОН
Капацитет
# на лица
Брзина
Кабина
Ширина на врати
Отворање на врати
Јама
Мин. (overhead)
Окно
Slide
Капацитет: 320 kg
Брзина: 0.63m/s
Кабина: 0.90м²
320 kg
4 лица
до 0.63m/s
0.90 m2
700mm
C/T
300mm
2,800mm
1,450x1,450mm
Slide
Капацитет: 450 kg
Брзина: 0.63m/s
Кабина: 1.20м²
450 kg
6 лица
до 0.63m/s
1.20 m2
800mm
C/T
300mm
2,800mm
1,550x1,650mm
Slide
Капацитет: 630 kg
Брзина: 0.63m/s
Кабина: 1.54м²
630 kg
8 лица
до 0.63m/s
1.54 m2
800mm
C/T
300mm
2,800mm
1,650x1,850mm
Slide
Капацитет: 800 kg
Брзина: 0.63m/s
Кабина: 1.96м²
800 kg
10 лица
до 0.63m/s
1.96 m2
900mm
C/T
300mm
2,800mm
1,950x1,850mm
Slide
Капацитет: 1,000 kg
Брзина: 0.63m/s
Кабина: 2.24м²
1,000 kg
13 лица
до 0.63m/s
2.24 m2
900mm
C/T
300mm
2,800mm
1,950x2,050mm
Slide
Капацитет: 1,275 kg
Брзина: 0.63m/s
Кабина: 2.80м²
1,275 kg
17 лица
до 0.63m/s
2.80 m2
1,100mm
C/T
300mm
2,800mm
1,950x2,450mm
Slide
Капацитет: 1,600 kg
Брзина: 0.63m/s
Кабина: 3.36м²
1,600 kg
21 лица
до 0.63m/s
3.36 m2
1,300mm
C/T
300mm
2,800mm
1,950x2,850mm
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow

Дефинирање на стандардот во трансферот на патници

Хидрауличните лифтови се особено соодветни за проекти кои вклучуваат ремонт или репарирање

IMG_3490

Едноставна и екномична монтажа

IMG_3484

Технологија со ниски трошоци за одржување

IMG_3523

Високи перформанси при движењето

IMG_3582

Без прегревање за време на максимална искористеност

Дефинирање на стандардот во трансферот на патници

Хидрауличните лифтови се особено соодветни за проекти кои вклучуваат ремонт или репарирање

IMG_3533

Лесна и економична монтажа

IMG_3491

Технологија со ниски трошоци за одржување

IMG_3523

Високо ниво на перформанси во движењето

IMG_3582

Без прегревање при максимална искористеност

ТЕХНОЛОГИЈА КОЈА ШТЕДИ ПРОСТОР

Откријте како може да заштедите со нашата хидраулична технологија

Нашите хидраулични лифтови овозможуваат заштеда на простор, ниски трошоци за одржување и сервисирање, истовремено овозможувајќи голем капацитет на носивост и ниска бучава.

Најчести прашања во врска ос хидрауличните лифтови

Наместо користење на челични јажиња и сајли, кои ги движат електричните лифтови, хидрауличните лифтови работат на база на притисок. Всушност, електрична пумпа внесува хидрауилчна течност во цилиндерот. Потоа притисокот кој се креира придвижува клип кој во крајна линија овозможува кревање на кабината.

Хидрауличните лифтови користат помалку енергија додека стојат во место и безмалку воопшто не користат енергија кога кабината се спушта надолу. Исто така, хидрауличните лифтови се составени од помалку делови, а хидрауличната технологија овозможува пониски трошоци за одржување.

Ненадминат комфор при возењето, незагревање при максимална искористеност, дизајн кој штеди простор, и можност за голема носивост се дел од предностите на хидрауличните лифтови.

Хидрауличните лифтови се најсоодветни за проекти до 6 станици. Заради специфичноста на начинот на кој функционира хидрауличната технологиа, тие се најпопуларни во објекти со по неколку спратови.

Дали имате некое прашање? Ние сме тука за вас.

Јавете ни се на +389 72 249 334, контактирајте нѐ на: primalift.sk@gmail.com или посетете нѐ во нашите канцеларии, на: Бул. АСНОМ 36 5A

Web development Absolute Zero >