PL 2000 Гама

До 2.5m/s I 2.500kg капацитет

До 2.5m/s I 2.500kg капацитет

PL 2000 Гамата овозможува исклучителна флексибилност во однос на димензиите на кабините, вратите и окното. Благодарение на компактните компоненти, добивате повеќе слободен простор.

Усогласеност со EU 81-20/50, EN 81-70 стандардите за трансфер на патници и карго.

Основна волтажа:

3 x 400 +/- 10% 50Hz V

Температура на окното:

0 (min) / +40 (max) C

Погледнете го нашиот избор на кабини и врати

ALGOL
CANCER
CANOPUS
CAPELLA
CAPRİCORN
CASTOR
GEMİNİ
HYADEN
LEO
LİBRA
MENKAR
MİRA
MİRACH
POLLUX
PROCYON
RİGEL
SERETON
SPİCA
TAURUS
VİRGO
ZODIAC
ARCTURUS
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 
TWO PANEL AUTOMATIC
3 PANEL AUTOMATIC
4 PANEL AUTOMATIC
TWO PANEL GLASS
TWO PANEL CENTERED
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 

PL 1000 Гамата им овозможува одлично доживување на патниците

2.5 m/s

Максимална брзина

25 станици

Максимален број на станици

5,000 kg

Максимална носивост

3-4 weeks

Потребно време за монтажа

Врвни перформанси

Сите клучни компоненти се лоцирани во окното. Ова им овозможува на дизајнерите и архитектите продуктивно да го искористат останатиот простор.

Флексибилно користење на просторот

Компактните компоненти на погонот овозможува вградување на поголема кабина во окно со стандардна димензија, што придонесува за пониска минимална висина на последниот спрат.

*PL1000 Гамата е наменета за патнички и карго употреби без машинска просторија за станбени и деловни објекти, магацински простори, билници, хотели и слично. Патничкиот 2100 модел има максимален капацитет од 1,000 килограми и брзини до 2.5 m/s. Моделот 2300 има максимален капацитет од 2,500kg со брзини до 1m/s. Моделот 2,400 може да пренесе товар до 10,000kg со максимална брзина до 0.4m/s.

Системот на движење со помош на јажиња овозможува мирни возења. Лесните и издржливи јажиња зафаќаат помал простор. Тоа овозможува повеќе простор за кабината и покомфорно возење за патниците.

*PL2000 Гамата е наменета за патнички и карго употреби без машинска просторија за станбени и деловни објекти, магацински простори, билници, хотели и слично. Патничкиот 2100 модел има максимален капацитет од 1,000 килограми и брзини до 2.5 m/s. Моделот 2300 има максимален капацитет од 2,500kg со брзини до 1m/s. Моделот 2,400 може да пренесе товар до 10,000kg со максимална брзина до 0.4m/s.

Изберете го и конфигурирајте го вашиот лифт онлајн

Изберете електричен лифт кој одговара на вашите потреби

1:1 СИСТЕМ
Капацитет
# на лица
Брзина
Кабина
Ширина на врати
Отворање на врати
Мин. јама
Мин. (overhead)
Димензија на окно
Slide
320 kg
4 лица
до 2.5m/s
0.90 m2
700mm
C/T
600mm
3,700mm
1,600x1,450mm
Slide
450 kg
6 лица
до 2.5m/s
1.30 m2
800mm
C/T
600mm
3,700mm
1,750x1,700mm
Slide
630 kg
8 лица
до 2.5m/s
1.66 m2
800mm
C/T
600mm
3,700mm
1,900x1,900mm
Slide
800 kg
10 лица
до 2.5m/s
2.00 m2
900mm
C/T
600mm
3,700mm
2,150x1,900mm
Slide
1,000 kg
13 лица
до 2.5m/s
2.40 m2
900mm
C/T
1,000mm
3,700mm
1,950x2,600mm
Slide
1,275 kg
17 лица
до 1.0m/s
2.95 m2
1,100mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,150x2,800mm
Slide
1,600 kg
21 лица
до 1.0m/s
3.56 m2
1,300mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,350x2,900mm
Slide
2,000 kg
26 лица
до 1.0m/s
4.20 m2
1,300mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,400x3,100mm
Slide
2,500 kg
33 лица
до 0.5m/s
5.00 m2
1,400mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,750x3,200mm
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
1:1 СИСТЕМ
Капацитет
# на лица
Брзина
Кабина
Ширина на врати
Отворање на врати
Јама
Мин. (overhead)
Окно
Slide
320 kg
4 лица
до 2.5m/s
0.90 m2
700mm
C/T
600mm
4,000mm
1,400x1,650mm
Slide
450 kg
6 лица
до 2.5m/s
1.30 m2
800mm
C/T
600mm
4,000mm
1,550x1,900mm
Slide
630 kg
8 лица
до 2.5m/s
1.66 m2
800mm
C/T
600mm
4,000mm
1,600x2,050mm
Slide
800 kg
10 лица
до 2.5m/s
2.00 m2
900mm
C/T
600mm
4,000mm
1,900x2,050mm
Slide
1,000 kg
13 лица
до 2.5m/s
2.40 m2
900mm
C/T
1,000mm
4,000mm
1,950x2,600mm
Slide
1,275 kg
17 лица
до 1.0m/s
2.95 m2
1,100mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,500x2,050mm
Slide
1,600 kg
21 лица
до 1.0m/s
3.56 m2
1,300mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,600x2,250mm
Slide
2,000 kg
26 лица
до 1.0m/s
4.20 m2
1,300mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,900x2,500mm
Slide
2,500 kg
33 лица
до 0.5m/s
5.00 m2
1,400mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,900x2,800mm
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
1:1 СИСТЕМ
Капацитет
# на лица
Брзина
Кабина
Ширина на врати
Отвоврање на врати