Lift Planner MKD

Зграда

Дали сите спратови во зградата се со иста висина?
10
Ве молиме изберете го бројот на станици во вашата зграда.
mm
Ве молиме внесете ја висината на секој спрат во милиметри.eters.
mm
Ова поле автоматски се генерира врз основа на бројот на спратови и висината на секој спрат.

Спратови

mm
Ве молиме внесете го растојанието помеѓу спратовите.
Отворање на вратите
mm
Ова поле автоматски се генерира врз основа на бројот на спратови и висината на секој спрат.
Минималната висина на последниот спрат автоматски се генерира врз основа на избраната димензија на окното.
Минималната висина на јамата автоматски се генерира врз основа на избраните големина на окно и висина на последниот спрат.
Понудените димензии за ширина на вратите автоматски се генерираат врз основа на избраните димензија на окно, висина на последен спрат и длабочина на јамата.
Достапните димензии се генерираат автоматски врз основа на вашите претходни селекции.
Достапните димензии се генерираат автоматски врз основа на вашите претходни селекции.
Достапните димензии се генерираат автоматски врз основа на вашите претходни селекции.

Лифт

Основен стандард
This standard is mandatory.
Дополнителни стандарди
Група на лифтови во една целина
Ве молиме изберете го бројот на лифтови кои треба да бидат вклучени во една група.

Ваши податоци

Име
Име
Внесете го вашето име
Внесете го вашето презиме
Ве молиме внесете го името на компанијата која ја претставувате.
Внесете ја вашата email адреса, за да можеме да ви испратиме понуда.
Ве молиме внесете го вашиот телефонски број доколку сакате да ве контактираме телефонски.

Maximum file size: 10MB

Ве молиме прикачете ги цртежите (во DWG, PDF, или сличен формат) за да можеме да добиеме повеќе информации за вашиот проект. Може да прикачите до три одделни документи.

Дали имате некое прашање? Ние сме тука за вас.

Јавете ни се на +389 72 249 334, контактирајте нѐ на: primalift.sk@gmail.com или посетете нѐ во нашите канцеларии, на: Бул. АСНОМ 36 5A

Web development Absolute Zero >