PL 1000 Гама

До 2.5m/s I 2.500kg капацитет

До 2.5m/s I 2.500kg капацитет

Распространетата примена на лифтовите со машинска просторија за станбени и деловни објекти, надополнета со најновиот развој на технологијата на погонот, ги прави овие лифтови референтни за урбаната мобилност.

Сеопфатна усогласеност со EU 81-20/50, EN 81-70 стандардите за трансфер на патници и товар.

Основна волтажа:

3 x 400 +/- 10% 50Hz V

Температура на окното:

0 (min) / +40 (max) C

PL 1000 Гамата им овозможува на патниците одлично чувство при возеењето

2.5 m/s

Максимална брзина

25 станици

Максимален број на станици

600 mm

Минимална длабочина на јамата

3-4 weeks

Потребно време за монтажа

Врвни перформанси

Уживајте во брзи и мирни возење. Развојот на технологијата поврзана со суспензијата и системите за контрола, овозможи мирните и безбедни возења да станат секојдневие и при големи брзини.

Флексибилна употреба на простор

Дизајнирајте го протокот на луѓе во објектот според вашите потреби. Благодарение на флексибилноста при конфигурирањето кај овие лифтови, вие добивате решение кое е прилагодено на димензиите на објектот.

*PL1000 Гамата е дизајнирана за примена која вклучува тракција (со машинска просторија), а е наменета за превоз на патници и товар во станбени и деловни згради, магацински простории, болници, хотели и слично. Моделот 1,100 имаат капацитет за товар до 1,000 килограми и брзини до 2.5m/s. Моделот 1,300 има капаацитет од 2,500 kg и брзини до 1m/s, додека моделот 1,400, може да пренесе до 10,000kg со брзини до 0.40m/s.

Совршен избор за станбени и деловни објекти, хотели и здравствени установи благодарение на комбинацијата на високи перформанси и максимална слобода во конфигурирањето.

Лифтот кој секогаш се вклопува

pit-height-transparent

Јама: 600 mm

headroom-transparent

Висина над последен спрат: 2,700 mm

shaft-size

Окно: 1960x2600mm

car-widgh-dept

Кабина: 2.4 m².

door-width

Врати: 1,400mm

car-height

Висина на кабина: 2.2m

*PL1000 Гамата е дизајнирана за примена која вклучува тракција (со машинска просторија), а е наменета за превоз на патници и товар во станбени и деловни згради, магацински простории, болници, хотели и слично. Моделот 1,100 имаат капацитет за товар до 1,000 килограми и брзини до 2.5m/s. Моделот 1,300 има капаацитет од 2,500 kg и брзини до 1m/s, додека моделот 1,400, може да пренесе до 10,000kg со брзини до 0.40m/s.

Изберете и конфигурирајте ги вашите лифтови онлајн

Изберете го литфот кој одговара на вашиот проект

1:1 СИСТЕМ
Капацитет
# на лица
Брзина
Макс. кабина
Ширина на врати
Отворање на врати
Мин. јама
Мин. (headroom)
Окно
Slide
320 kg
4 лица
до 2.5m/s
0.90 m2
700mm
C/T
600mm
3,400mm
1,600x1,450mm
Slide
320 kg
4 лица
до 2.5m/s
0.90 m2
700mm
C/T
600mm
3,400mm
1,400x1,650mm
Slide
450 kg
6 лица
до 2.5m/s
1.30 m2
800mm
C/T
600mm
3,400mm
1,750x1,700mm
Slide
450 kg
6 лица
до 2.5m/s
1.30 m2
800mm
C/T
600mm
3,400mm
1,550x1,900mm
Slide
630 kg
8 лица
до 2.5m/s
1.66 m2
800mm
C/T
600mm
3,400mm
1,900x1,900mm
Slide
630 kg
лица
до 2.5m/s
1.66 m2
800mm
C/T
600mm
3,400mm
1,600x2,050mm
Slide
800 kg
10 лица
до 2.5m/s
2.00 m2
900mm
C/T
600mm
3,400mm
2,150x1,900mm
Slide
800 kg
10 лица
до 2.5m/s
2.00 m2
900mm
C/T
600mm
3,400mm
1,900x2,050mm
Slide
1,000 kg
13 лица
до 2.5m/s
2.40 m2
900mm
C/T
1,000mm
3,400mm
1,950x2,600mm
Slide
1,000 kg
13 лица
до 2.5m/s
2.40 m2
900mm
C/T
1,000mm
3,400mm
2,600x1,950mm
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
2:1 СИСТЕМ
Капацитет
# на лица
Брзина
Кабина
Ширина на врати
Отворање на врати
Мин. јама
Мин. (headroom)
Димензија на окно
Slide
1,275 kg
17 лица
до 1.0m/s
2.95 m2
1,100mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,150x2,800mm
Slide
1,275 kg
17 лица
до 1.0m/s
2.95 m2
1,100mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,500x2,050mm
Slide
1,600 kg
21 лица
до 1.0m/s
3.56 m2
1,300mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,350x2,900mm
Slide
1,600 kg
21 лица
до 1.0m/s
3.56 m2
1,300mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,600x2,250mm
Slide
2,000 kg
26 лица
до 1.0m/s
4.20 m2
1,300mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,400x3,100mm
Slide
2.000 kg
26 лица
до 1.0m/s
4.20 m2
1,300mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,900x2,500mm
Slide
2,500 kg
33 лица
до 0.50m/s
5.00 m2
1,400mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,750x3,200mm
Slide
2,500 kg
33 лица
до 0.5m/s
5.00 m2
1,400mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,900x2,800mm
Slide
1,000 kg
13 лица
до 1.0m/s
2.40 m2
900mm
C/T
1000mm
3,700mm
1,950x2,600mm
Slide
1,000 kg
13 лица
до 1.0m/s
2.40 m2
900mm
C/T
1,000mm
3,700mm
1,950x2,600mm
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow
4:1 ROPING TRACTION
Rated load
# of persons
Rated speed
Max cabin area
Door width
Door opening
Min shaft pit
Min overhead
Clear shaft
Slide
1,000 kg
13 persons
up to 1.0m/s
2.40 m2
900mm
C/T
1000mm
3,700mm
1,950x2,600mm
Slide
1,000 kg
13 persons
up to 1.0m/s
2.40 m2
900mm
C/T
1,000mm
3,700mm
1,950x2,600mm
Slide
1,275 kg
17 persons
up to 1.0m/s
2.95 m2
1,100mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,150x2,800mm
Slide
1,275 kg
17 persons
up to 1.0m/s
2.95 m2
1,100mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,500x2,050mm
Slide
1,600 kg
21 persons
up to 1.0m/s
3.56 m2
1,300mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,350x2,900mm
Slide
1,600 kg
21 persons
up to 1.0m/s
3.56 m2
1,300mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,600x2,250mm
Slide
2,000 kg
26 persons
up to 1.0m/s
4.20 m2
1,300mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,400x3,100mm
Slide
2.000 kg
26 persons
up to 1.0m/s
4.20 m2
1,300mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,900x2,500mm
Slide
2,500 kg
33 persons
up to 0.50m/s
5.00 m2
1,400mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,750x3,200mm
Slide
2,500 kg
33 persons
up to 0.5m/s
5.00 m2
1,400mm
C/T
1,000mm
4,000mm
2,900x2,800mm
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow

Искористете ги нашите онлајн алатки и слоборно планирајте го вашиот проект од почеток до крај

Кобинирајте го нашиот лифт конфигуратор за да заштедите време и трошоци.

ПРИМА ЛИФТ КОНФИГУРАТОР

Специфицирајте ги параметрите на проектот директно во нашата онлајн алатка.

КОНТАКТ ФОРМА

Дозволете да го избереме лифтот кој е соодветен за вашиот проект.

СЕКЦИЈА ЗА ДЕЛОВНИ КОРИСНИЦИ

Разгледајте ја нашата секција наменета за деловни субјекти за да откриете како може да заштедите ресурси и притоа да го добиете вашиот лифт навреме.

ДИЗАЈН КОЈ ЗАШТЕДУВА ПРОСТОР

Истражете ги нашите лифтови без машиска просторија

Сите клучни компоненти на погонот се лоцирани во окното. Ова им овозможува на архитектите продуктивно да го искористат останатиот простор.

ТЕХНОЛОГИЈА КОЈА ШТЕДИ СРЕДСТВА

Разгледајте ги нашите хидраулични лифтови

За објекти со висина до 5 спратови, економичноста на хидрауличните лифтови е практично недостижна.

Најчесто поставувани прашање во врска со лифтовите со машинска просторија