PL 3000 Гама

До 2.5m/s I 1.600kg капацитет

До 2.5m/s I 1.600kg капацитет

PL 3000 Гамата на патнички и товарни лифтови користат докажана хидраулична технологија. Нашата производна линија содржи низа од можности за конфигурирање и димензии на кабините соодветни за безмалку сите ситуации

Усогласеност со EU 81-20/50, EN 81-70 стандардите за пренос на патници и карго.

Капацитет:

320-1,600 kg

Број на патници:

Од 4 до 21 лица

Погледнете го нашиот избор на кабини и врати

ALGOL
CANCER
CANOPUS
CAPELLA
CAPRİCORN
CASTOR
GEMİNİ
HYADEN
LEO
LİBRA
MENKAR
MİRA
MİRACH
POLLUX
PROCYON
RİGEL
SERETON
SPİCA
TAURUS
VİRGO
ZODIAC
ARCTURUS
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 
TWO PANEL AUTOMATIC
3 PANEL AUTOMATIC
4 PANEL AUTOMATIC
TWO PANEL GLASS
TWO PANEL CENTERED
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 

PL 3000 Гамата се адаптира на структурните услови, системот може да биде монтиран и во надворешни услови.

0.63 m/s

Максимална брзина

6 станици

Максимален број на станици

300 mm

Минимална висина на јамата

2,800 mm

Минимална висина на последниот спрат

Најфлексибилни лифтови

Креиран врз основа на најдобрата експертиза во хидрауличната технологија во светот, нашите хидраулични погони нудат серија на можности и опции. Ова придонесува хидрауличните лифтови да бидат најсеопфатни и најфлексибилни во нашето портфолио.

Најкомфорни возења

Со нашата хидраулична 3000 Гама, патувањето од еден до друг спрат претставува вистинско уживање. Иновативната хидраулична технолоија овозможува да се возите мирно и безмалку бесшумно во вашиот објект.

*PL3000 Гамата е наменета за патнички и карго апликации во станбени и деловни објекти, магацински простори, болници, хотели и слично. Податоците тука се однесуваат на моделот 3100. Од друга страна, моделот 3300 е наменет за пренос на карго и има максимален капацитет од 10,000kg и брзини од 0.03m/s. Моделот 3,400, пак, е наменет за подигнување на возила и има максимален капацитет од 2,500 kg и брзини до 1m/s. Моделот 3,400 може да подигне товар до 10,000 kg, со брзини до 0.40m/s.

Совршен избор за станбени и комерцијални објекти благодарение на комбинацијата на високи перформанси и максимална слобода при конфигурирањето.

*PL3000 Гамата е наменета за патнички и карго апликации во станбени и деловни објекти, магацински простори, болници, хотели и слично. Податоците тука се однесуваат на моделот 3100. Од друга страна, моделот 3300 е наменет за пренос на карго и има максимален капацитет од 10,000kg и брзини од 0.03m/s. Моделот 3,400, пак, е наменет за подигнување на возила и има максимален капацитет од 2,500 kg и брзини до 1m/s. Моделот 3,400 може да подигне товар до 10,000 kg, со брзини до 0.40m/s.

Избрете го и конфигурирајте го вашиот лифт онлајн

Изберете лифт кој одговара на вашиот проект

HYDRAULIC DRIVE
HYDRAULIC DRIVE
ХИДРАУЛИЧЕН ПОГОН
Капацитет
# на лица
Брзина
Кабина
Ширина на врати
Отворање на врати
Јама
Мин. (overhead)
Окно
Slide
Капацитет: 320 kg
Брзина: 0.63m/s
Кабина: 0.90м²
320 kg
4 лица
до 0.63m/s
0.90 m2
700mm
C/T
300mm
2,800mm
1,450x1,450mm
Slide
Капацитет: 450 kg
Брзина: 0.63m/s
Кабина: 1.20м²
450 kg
6 лица
до 0.63m/s
1.20 m2
800mm
C/T
300mm
2,800mm
1,550x1,650mm
Slide
Капацитет: 630 kg
Брзина: 0.63m/s
Кабина: 1.54м²
630 kg
8 лица
до 0.63m/s
1.54 m2
800mm
C/T
300mm
2,800mm
1,650x1,850mm
Slide
Капацитет: 800 kg
Брзина: 0.63m/s
Кабина: 1.96м²
800 kg
10 лица
до 0.63m/s
1.96 m2
900mm
C/T
300mm
2,800mm
1,950x1,850mm
Slide
Капацитет: 1,000 kg
Брзина: 0.63m/s
Кабина: 2.24м²
1,000 kg
13 лица
до 0.63m/s
2.24 m2
900mm
C/T
300mm
2,800mm
1,950x2,050mm
Slide
Капацитет: 1,275 kg
Брзина: 0.63m/s
Кабина: 2.80м²
1,275 kg
17 лица
до 0.63m/s
2.80 m2
1,100mm
C/T
300mm
2,800mm
1,950x2,450mm
Slide
Капацитет: 1,600 kg
Брзина: 0.63m/s
Кабина: 3.36м²
1,600 kg
21 лица
до 0.63m/s
3.36 m2
1,300mm
C/T
300mm
2,800mm
1,950x2,850mm
next arrownext arrow
previous arrowprevious arrow

Искористете ги нашите алатки и слободно планирајте го вашиот проект од почеток до крај

Преку нашиот конфигуратор заштедете време и намалете ги вашите трошоци.

ПРИМА ЛИФТ КОНФИГУРАТОР

Внесете ги параметрите на вашиот проект во нашиот онлајн конфигуратор.

КОНТАКТ ФОРМА

Дозволете ние да го избереме лифтот кој одговара на вашите потреби.

СЕКЦИЈА ЗА ДЕЛОВНИ КОРИСНИЦИ

Разгледајте ја секцијата за деловни клиенти за да откриете како може да заштедите и да го добиете вашиот лифт навреме.

ТЕХНОЛОГИЈА КОЈА ЗАШТЕДУВА ПРОСТОР

Истражете ги нашите лифтови без машинска просторија

Сите клучни компоненти се лоцирани во коното. Ова им овозможува на архитектите продуктивно да го искористат останатиот простор.

ДИЗАЈН СО ГОЛЕМ ПОТЕНЦИЈАЛ

Разгледајте ги нашите лифтови со машинска просторија

Лифтови кои се идеален избор поради нивниот голем капацитет, високи брзини и долги висински растојанија.

Најчесто поставувани прашања во врска со хидрауличните лифтови

Наместо користење на челични јажиња и сајли, кои ги движат електричните лифтови, хидрауличните лифтови работат на база на притисок. Всушност, електрична пумпа внесува хидрауилчна течност во цилиндерот. Потоа притисокот кој се креира придвижува клип кој во крајна линија овозможува кревање на кабината.

Хидрауличните лифтови користат помалку енергија додека стојат во место и безмалку воопшто не користат енергија кога кабината се спушта надолу. Исто така, хидрауличните лифтови се составени од помалку делови, а хидрауличната технологија овозможува пониски трошоци за одржување.

Ненадминат комфор при возењето, незагревање при максимална искористеност, дизајн кој штеди простор, и можност за голема носивост се дел од предностите на хидрауличните лифтови.

Хидрауличните лифтови се најсоодветни за проекти до 6 станици. Заради специфичноста на начинот на кој функционира хидрауличната технологиа, тие се најпопуларни во објекти со по неколку спратови.

Дали имате некое прашање? Ние сме тука за вас.

Јавете ни се на +389 72 249 334, контактирајте нѐ на: primalift.sk@gmail.com или посетете нѐ во нашите канцеларии, на: Бул. АСНОМ 36 5A

Web development Absolute Zero >