Нашето искуство и експертиза на ваша страна

Над 12 години во индустријата за лифтови. Нашата компанија сервисира над 650 лифтови секој месец.

IMG_3544

Спој на искуство и посветеност

Нашата приказна започнува пред четири децении, кога нашиот основач, Г-дин Раде Петковски ја започна својата кариера во тогаш познатата компанија Кончар Лифтови. Неговата прва позиција беше во Загреб, Хрватска. По неколку-децениско искуство во индустријата со лифтови, во 2009 година тој реши да основа своја компанија - Прима Лифт.

2010

Основање на Прима Лифт

Март 2009 - Прва монтажа на лифт

Денес

25 вработени

над 600 монтирани лифтови

Ние ги дефинираме стандардите во движењето на луѓето во модерните стамбени и деловни објекти

Искуство и експертиза

Повеќе од 12 години искуство во индустријата. Стотици инсталирани системи и задоволни клиенти. Ние сме секогаш чекор пред индустријата.

Поддршка и партнерство

Заеднички успех: ние сме секогаш на вашата стана: започнувајќи од моментот на носење одлука, проектирање, дизајн, монтажа и предавање на лифтот во употреба.

Иновативност и флексибилност

Иновативен пристап, комбиниран со докажана технологија - ние ги имаме соодветните решенија и квалитетна услуга.

Денес соработуваме со стотици клиенти помеѓу кои се инвеститори, сопсвеници на деловни објекти, управители на згради и архитекти

Добијте поголема вредност за вашиот бизнис

IMG_3531

Добијте поголема вредност за вашиот бизнис

Нашите лифтови имаат иновативна технологија која ви овозможува да добиете повеќе од секој квадратен метар.

traction-machine

Електрични лифтови

Електричните лифтови кои ги нудиме се дел од нова, модуларна производна гама наменета за мали и средни станбени згради и деловни објекти. Нивната прецизност и најнова технологија овозможуваат безбедно, мирно и комфорно возење.

hydraulic-drive

Хидраулични лифтови

Оптимални за објекти со по неколку спратови, нашата хидраулилчна технологија овозможува комфорни секојдневни возења. Практични и апликабилни во ограничен простор, сигурноста на хидрауличните лифтови овозможува безгрижност за корисниците за време на целиот животен циклус на лифтот.

Сертификати за стандардизацијата на квалитет

Погледнете ги нашите ISO и SZUTEST сертификати

ISO 9001:2015

Систем за менаџмент за квалитетот во монтажа и сервис на лифтови.

SZUTEST

Сертификат за гаранција на квалитетот на лифтовите.

ISO 9001:2015

Систем за менаџмент за квалитетот во продажба на лифтови.

Дали имате некое прашање? Ние сме тука за вас.

Јавете ни се на +389 72 249 334, контактирајте нѐ на: primalift.sk@gmail.com или посетете нѐ во нашите канцеларии, на: Бул. АСНОМ 36 5A

Web development Absolute Zero >