Job application form MKD
Име
Име
Внесете го вашето име
Внесете го вашето презиме
Please enter your date of birth
Ве молиме внесете ја вашата email адреса
Ве молиме внесете го вашиот телефонски број.
Дали имате искуство во секторот монтажа на лифтови?
Со каков тип на лифтови имате искуство?

Ве молиме пополнете ги податоците за вашите претходни работни места.

За која позиција аплицирате?

Maximum file size: 1MB

Дали имате некое прашање? Ние сме тука за вас.

Јавете ни се на +389 72 249 334, контактирајте нѐ на: primalift.sk@gmail.com или посетете нѐ во нашите канцеларии, на: Бул. АСНОМ 36 5A

Web development Absolute Zero >