ПРИМА ЛИФТ БИЗНИС

Спроведете го вашиот проект со мудри и наменски креирани решенија

Нашата технологија, ни овозможува да бидеме еден чекор пред останатите.

Искористете ја најдобрата услуга и посветеност

Исползувајте го нашиот посветен пристап, кој овозможува завршување на проектот навреме и безгрижно вселување на станарите.

Инвеститор

Испланирајте го својот успех заедно со нас

  • Добијте поголема вредност од секој квадратен метар,
  • Подобрете го комфорот и практичноста
  • Алатки за брзо и ефикасно планирање
  • Безгрижно пуштање во употреба - за секој монтиран лифт

Архитект

Остварете ја вашата дизајнерска идеја

  • Подигнете го нивото на дизајн на вашиот лифт
  • Креирајте недостижно корисничко доживување
  • Испланирајте се во врска со вашиот проект, сѐ до најситниот детаљ

Информирајте, забавувајте и инспирирајте на ваш начин

Започнувајќи од инфотејнмент екраните во кабината кои се лесни за одржување, па сѐ до неограничените можности за презентација на различна содржина, нашите лифтови нудат серија на можности за информирање, забава и чувство на удобност кај патниците.

За да бидеме сигурни дека сѐ е подготвено пред почетокот на монтажата, ние може да го мониторираме и да Ве известуваме за оперативната подготвеност на објектот

Ние правиме провески на следните клучни параметри:

Состојба на окното на лифтот

Окното мора да биде чисто, суво и без отпадоци. Сите пристапи до окното мора да бидат заштитени и обезбедени за од неавторизиран пристап.

Довод на електрична енергија

Потребно е да се осигура довод на трифазна електрична енергија за нашите дигалки, кои мора да бидат инсталирани пред нашиот тим да започне со работа.

Складирање на опремата

Потребно е да се обезбеди чиста и сува локација за складирање на нашата опрема и материјали. Прострот треба да биде лесно пристапен, на приземјето од објектот и блиску до окното.

Нашите лифтови се со врвен квалитет. Ова важи и за нашата услуга. Комуникацијата е олеснета преку доделување на еден задолжен контакт кој ќе ги адресира сите важи грижи и забелешки.

IMG_3497

Пријавување на дефект

Имате проблем со вашиот лифт? Известете нѐ лесно и без одложување.

IMG_3591

Одржување и поправки

Ние сме сигурен партнер кога станува збор за одржувањето, поправките и решевање на проблеми кои произлегуваат од користењето.

IMG_3567

Репарирање

Флексибилни решенија за замена на индивидуални компоненти или за репарирање и вградување на најнова технологија во вашиот лифт.

Дали имате некое прашање? Ние сме тука за вас.

Јавете ни се на +389 72 249 334, контактирајте нѐ на: primalift.sk@gmail.com или посетете нѐ во нашите канцеларии, на: Бул. АСНОМ 36 5A

Web development Absolute Zero >