Функнционални и трајни кабини со широк избор на материјали

Нашите иновативни материјали вклучуваат квалитетни површини и широк избор на бои и можности за персонализација.

ALGOL
CANCER
CANOPUS
CAPELLA
CAPRİCORN
CASTOR
GEMİNİ
HYADEN
LEO
LİBRA
MENKAR
MİRA
MİRACH
POLLUX
PROCYON
RİGEL
SERETON
SPİCA
TAURUS
VİRGO
ZODIAC
ARCTURUS
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 
TWO PANEL AUTOMATIC
3 PANEL AUTOMATIC
4 PANEL AUTOMATIC
TWO PANEL GLASS
TWO PANEL CENTERED
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 

Ефективни светлосни решенија

Креирајте го вашиот замислен амбиент со ефективните светлосни решенија. Нашата гама вклучува дифузно, директно и индиректно осветлување, кое може да се комбинира за да се добие одличен визуелен ефект.

T1
T2
T3
T4
T5
T6
T7
T8
T9
T10
T11
T12
T13
T14
T15
T16
T17
T18
T19
T20
T21
T22
T23
T24
T25
T26
T27
T28
T29
T31
T32
T33
T34
T35
T36
T37
T38
T39
T40
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 
FP 01
FP 02
FP 03
FG 01
FG 02
FG 03
FG 04
FG 05
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 

Модерни и интуитивни контролни панели

Со модерните и елегантни контролни панели кои се соодветни за различен тип на објекти, корисниците на лифтовите секогаш ја имаат контролата.

ADT IŞIKLI
ADT
ADT WHITE IŞIKLI
ADT WHITE
AVT WHITE IŞIKLI
AVT WHITE
AVT IŞIKLI LED
AVT LED
KLT
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 
AD1 D1
AD1.D1W
AD1.D2
AD1.D2W
AD2.D2W
ADK2.D2 SATINE
AV1.D1
AV1.D1W
AV1.D2
AV1.D2W
AV2.D2
AV2.D2W
AZ1.1 Ö
AZ1.2-SATİNE
AZ1.3-SATİNE
AZ1.D Ö SATINE
AZ1.D1 Ö
AZ11-SATİNE
KL1.1
KL1.2
KL1.3
KL1.D
KL1.D1
KL1.D2
KL2.D2
LP1D1
LP1D2
LP2D2
LPC1.D1
LPC1.D1W
LPC1.D2
LPC1.D2W
LPC1.S1W
LPC1.S2W
LPC2.D2
LPC2.D2W
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 

Дали имате некое прашање? Ние сме тука за вас.

Јавете ни се на +389 72 249 334, контактирајте нѐ на: primalift.sk@gmail.com или посетете нѐ во нашите канцеларии, на: Бул. АСНОМ 36 5A

Web development Absolute Zero >