Одржување на лифтови

Контактирајте нѐ во врска со одржување на лифт

Контактирајте нѐ во врска со одржување на лифт

Искуство и експертиза во одржувањето

Над 12 години искуство во секторот. Нашата компанија одржува над 650 лифтови месечно.

Достапност на нашите услуги за сервисирање со фер цени. Партнер со 12-годишно искуство во сервисирање и одржување на лифтови

Добијте поголема вредност за вашиот бизнис

IMG_3535

Добијте поголема вредност за вашиот бизнис

Нашите лифтови имаат иновативна технологија која ви овозможува да добиете повеќе од секој квадратен метар.

traction-machine

Електрични лифтови

Електричните лифтови кои ги нудиме се дел од нова, модуларна производна гама наменета за мали и средни станбени згради и деловни објекти. Нивната прецизност и најнова технологија овозможуваат безбедно, мирно и комфорно возење.

hydraulic-drive

Хидраулични лифтови

Оптимални за објекти со по неколку спратови, нашата хидраулилчна технологија овозможува комфорни секојдневни возења. Практични и апликабилни во ограничен простор, сигурноста на хидрауличните лифтови овозможува безгрижност за корисниците за време на целиот животен циклус на лифтот.

Вкупните издатоци за купување и одржување на нашите електрични лифтови се клучни параметари кои ја дефинира реалната вредност на лифтовите

275439223_1018754819037158_6144114033329476083_n
277217175_1273465503177588_5869326568338823735_n
267679681_125779813292728_1653303874645048697_n
IMG_3580

Брзо пристигнување по повик

Секогаш достапни, и секогаш блиску до вашиот објект, преку нашата мрежа од локации и сервисери.

IMG_3588

Иновативен, индивидуален и флексибилен пристап

Иновативни технологии и традиционален пристап во одржувањето. Ние нудиме соодветен избор на опции во однос на одржувањето.

IMG_3561

Помал број на интервенции

Нашите клиенти забележуваат намалување на бројот на пријави за дефекти уште во првата година од започнувањето на нашата соработка во однос на одржувањето.

Лифтови, ескалатори и платформи кои функционираат беспрекорно креираат дополнителна вредност за вас. Нашите производи го овозможуваат токму тоа

Беспрекорно функцинирање на зградата

Висок квалитет во одржувањето на вашите лифтови е предуслов за беспрекорно функционирање на објектот.

Комплетна контрола од наша страна

Избегнете го стресот и грижите кои би ги имале со непредвидливи партнери во однос на одржувањето. Нашите сервисери квалитетно ги завршуваат сите постапки при секоја интервенција.

Секојдневното функцинирање е подобро и полесно со нас

Штом патниците можат да имаат доверба дека лифтовите во вашата зграда се сигурни и безбедни, секојдневното функционирање во објектот станува полесно и пријатно.

Дефинирање на трансферот на патници во модерни станбени и деловни објекти.

Одржување на електрични лифтови

Со или без машинска просторија, со или без трансмисија, секој електричен лифт има потреба од редовно одржување за време на својот животен век. Нашите лифтови добиваат ултимативна грижа и внимание од страна на обучените сервисери. Секој месец тие прават проверка на погонот и секој витален дел, за патниците да бидат безбедни и да уживаат во секое возење со лифтот.

СЕРВИСНИ ИНТЕРВАЛИ

Овозможуваме спроведување на задолжителните месечни проверки.

ДВОЧЛЕНИ ТИМОВИ

Имаме повеќе тимови, составени од искусни сервисери кои се специјализирани исклучиво за сервисирање на лифтови.

IMG_3540
IMG_3513

СЕРВИСИРАЊЕ НА ХИДРАУЛИЧНИ ЛИФТОВИ

Континуираното одржување е задолжително и неопходно за хидрауличната технологија да функционира беспрекорно, овозможувајќи безбедни и мирни возење во континуитет.

СЕРВИСНИ ИНТЕРВАЛИ

Спроведување на редовни месечни прегледи.

ДВОЧЛЕНИ ТИМОВИ

Имаме повеќе тимови, составени од искусни сервисери кои се специјализирани исклучиво за сервисирање на лифтови.

Индивидуални договори, бенефиции и услуги адаптирани на вашите потреби, по фер цени

Пријавете дефект

Дали имате некаков пролбем со вашиот лифт? Пријавете без одложување.

Проценка на лифтови

Колку лифтови има во вашата зграда? Од кој производител и за каков тип на лифтови се работи? Колку се стари и во каква состојба се?

Модернизација и ремонт

Дали имате потреба од модернизација на лифтот? Какви планови имате во врска со негово унапредување?

Добијте поголема вредност од секој квадратен метар

Водечката технологија на нашите лифтови  ви овозможува да добиете максимална вредност од секој квадратен метар.

Реализирајте ја вашата дизајнерска визија

Дизајнот на нашите лифтови ги задоволува барањата на модерните објекти и се вклопува во амбиентот на самиот објект.

Најчести прашања поврзани со одржувањето на лифтовите

Согласно домашната регулатива, секој монтирани лифт, без оглед на типот, динамиката на користење или погонот, мора да биде подложен на редовни месечни сервиси од страна на сертифицирана компанија.

Нашите лифтови доаѓаат со вклучена 3-годишна фабричка гаранција. Евентуалните поправки се бесплатни за време на гарантниот период. Месечните прегледи се плаќаат врз основа на договор за сервисирање кој започнува да важи по пуштањето на лифтот во употреба.

За време на првите 36 месеци, секоја поправка или вградување на резервен дел е покриен со фабричката гаранција. Плаќањето за вакви поправки важи само по истекот на гарантниот рок.

Овие договори вообичаено се склучуваат од страна на фирмите кои управуваат со зградата. Целата комуникација се спроведува преку нив, како и фактурирањето и наплатата на обврските за месечните сервиси.

Бидејќи нашите лифтови се опремени со помошни напонски генератори (UPS uninterruptible power supply) кои се вклучуваат доколку дојде до прекин на доводот на електрична енергија во зградата, многу е ретка можноста патници да останат заглавени во некој од нашите лифтови. Во секој случај, нашиот центар за грижа за корисници работи (24/7) без престан, со цел да помогне на секој патник во секоја можна ситуација.

Дали имате некое прашање? Ние сме тука за вас.

Јавете ни се на +389 72 249 334, контактирајте нѐ на: primalift.sk@gmail.com или посетете нѐ во нашите канцеларии, на: Бул. АСНОМ 36 5A

Web development Absolute Zero >