Contact Us MKD
Внесете го вашето име
Внесете го вашето презиме
Дали сте наш тековен клиент?
Ве молиме изберете една од понудените опции
За кој тип на барање нѐ контактирате?
Ве молиме објаснете го вашето барање во неколку реченици.

Дали имате некое прашање? Ние сме тука за вас.

Јавете ни се на +389 72 249 334, контактирајте нѐ на: primalift.sk@gmail.com или посетете нѐ во нашите канцеларии, на: Бул. АСНОМ 36 5A

Web development Absolute Zero >